Diskuse

EU nevadí vraždící teroristé, vadí jim naštvané komentáře Evropanů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen aby baba Merkelová nezačala teroristické útoky sama organizovat, když tak prospívají společnosti. Včera jsem koukal na její projev v Bundestagu a dost nemile mi připomněla projevy Dolfíka Hytleroj. Jak myšlenkově (vymezování vůči Anglii a USA, i stavení je do pozice zrádců a nepřátel), tak i getigulací, kdy máchala pěstičkou jak Trojan ve slavné scéně z filmu "Jedna ruka netleská" https://youtu.be/XeRDGnqYIGY

4 0
možnosti
JC

Tak si říkám, kolik nás, etnických Evropanů, budou muset zabít, aby se v hlavičkách rozsvítilo?

2 0
možnosti
OU

A co má ta nenáviděná EU dělat? Nebyla to EU kdo rozvrtal Blízký Východ (a myslím, že viníci si to "užívají" až až). Eu nevelí ani tajným službám, myslím, že pod ní nespadá ani ten Europol, a kdyby se pokusila nějakou tajnou službu vytvořit, tak první budou řvát ti, co EU kritizují za nečinnost (pozor, já bych řval taky). Eu dokonce neovlivní ani volný pohyb osob, nemůže dát někoho sebrat (a kdyby se takové pravidlo zavedlo...).

EU nemá pravomoc dokonce ani zakázat islám. A kdyby se taková pravomoc zavedla... (a já bych, při pohledu na to, co jsou někteří schopní prohlásit o křesťanství, řval první (paradoxně ti samí islám kolikrát hájí)).

Eu už vůbec nemá pravomoc postavit někde nějaké tábory, nebo vyhodit několik desítek milionů o b č a n ů států. A kdyby se taková pravomoc zavedla... Tohle snad mohou zmoci jednotlivé státy. Ve většině z nich je alespoň jedna strana, která něco podobného navrhuje. Podle výsledků s tím velká většina lidí nesouhlasí.

Ano, netahejme si je sem. Ano, braňme se, když je budou chtít sem poslat. Ale radit západním zemím, aby snad vyhostili (kam?) pár milionů lidí je dosti absurdní, jak z pohledu politické průchochodnosti, tak faktické realizace.

0 14
možnosti
VK

A co třeba pro začátek zakázat lodím Frontexu,SeaWatch a dalším přistávat v italských přístavech? V době summitu G7 to šlo.No a následně opravdu hlídat hranice Shangenu.Ano,je to v Řecku problematické,ale tím,že uzavřely pozemní migrační trasy,tak se už do Řecka tolik uprchlíků nehrne.

To samé musí udělat Italové.Musí vědet,že ty černé "Syřany" od nich nikdo nepřevezme,že jim tam zůstanou a to byste se divil,jak rychle by ten dovoz utnuli.

A pak zrychleně vyřizovat azyl těm,co už v Evropě jsou.A ty,co ho nedostanou,deportovat z EU pryč.Kam? Třeba odkoupit od Řeků nějaký ostrov,oni by si pak vzpomněli,odkud to vlastně přimigrovali.

Ono by se řešení našlo.Ale musí se chtít a o tom to hlavně je.

22 0
možnosti
Foto

A takto vznikají kachny převzaté, jak jinak než převzaté z Breitbartu. Švédka Franchellová nevolá po žádném celostním zákazu aut. Jen jí vadí, že je Stockholm auty a náklaďáky (jež se mohou stát i nástroji teroristických útoků) přeplněný, že to kazí historický koloryt a auta ubírají prostor lidem. Nechce je zcela zakázat, jen redukovat jejich počet ve velkých městech. A podporuje ji i švédský ministr životního prostředí. Já na tom nevidím nic špatného. Když by lidé používali ve městech ale i jinak více veřejnou dopravu, ulevilo by se životnímu prostředí. Dále Evropská komise volá po omezení Hate speech na sociálních sítích, ale samy sociální sítě se je snaží redukovat a omezit rovněž další patologické jevy, jako je šikana dětí, vulgární urážky a další. Přísnou politiku má i Facebook, jemuž nyní unikly data o jejich cenzuře. Hodně věcí je zde povolených, ale pokud je někdo nahlásí, Facebook tzv. hate speech stáhne. Ostatně nyní je o tom celý seriál v Guardianu.

2 2
možnosti
VK

Zvláštní je,že se po omezení aut volá až po útocích provedených náklaďáky.

Nedělejte z lidí blbce.

8 1
možnosti
TK

Vy jste to špatně pochopila... EU hlavy pomazané, za vydatné podpory neziskových organizací a především agentury Frontex, dělají skutečně téměř všechno proto, aby islámský terorismus v Evropě zastavili. Samozřejmě to nejde ze dne na den, ale za pár let útoky islámských teroristů na Evropany přestanou. (šlo by to i rychleji, ale nebylo by to demokratické) Postup je jednoduchý, seč geniální: dovézt dalších několik miliónů imigrantů, zaručit jim stejná práva, jako ostatnímu obyvatelstvu (především právo volební) a takto demokratickým způsobem zavést změny ústav v Evropě. Pak již Evropa nebude nepřítel a nebude důvod "přesvědčovat".

7 1
možnosti
BD

Těžko komentovat. Bohužel či bohudík máte pravdu.Základní listina práv a svobod se v Evropě zanedbává i když všude platí.

Terorismus skončí,když opravdu nebude důvod někoho vraždit. Zatím používáme metodu - když se kácí les- tak létají třísky. Jen jich je již moc.

0 0
možnosti
MK

Z EU je třeba vystoupit, ať to stojí, co to stojí. Nebrat ani jednoho muslimského imigranta (pokud nebude škodit hned, bude škodit v budoucnu, přinejmenším tím, že se rozmnoží a jeho potomci nás budou chtít vystrnadit). To je ale bohužel v rovině snů. Pokud máme lidi jako Radek Polický...

16 0
možnosti
VL

Sračkárna zvaná EU už by měla opravdu co nejdříve skončit. Tenhle experiment se nepodařil a škody jen narůstají...

18 0
možnosti
LF

Nechci být zlá, ale všem, kteří nám říkají, že máme být v klidu a nic nedělat, by to možná došlo, kdyby oběťmi byli jejich blízcí. !!

27 0
možnosti
EH

Dokud budou lidé na západě volit, jak volí, tak si nic lepšího nezasloužíme. ;-(

5 0
možnosti
PH

P14a75v80e55l 17H39o32r65á35k

28. 5. 2017 16:22

Je pravda, že jsou již zcela zdegenerovaní politickou korektností, multikulti propagandou, oteplovači a jinými zvěrstvy, ale nemyslím, že volby jsou zejména u nich prostředek k tomu, aby lidé tam mohli dosáhnout změn. Vymění se figurky, ale rozhodně to nemůže ovlivnit směřování státu.

1 0
možnosti