Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neberte si to až tak osobně...

0 0
možnosti
JL

Nemám s tou dealující zlatokopkou soucit a co se mě týká, ať si ji v pakistánském lochu nechají. Ale zrovna tak nemám soucit ani s těmi feťáky, nad kterými se dojímáte. Drogy jsou jejich volba. Pochybuji, že byli nuceni je brát a zničit si život proti své vůli. Lituji maximálně blízké těchto trosek - rodiče, kteří si lámou hlavu, kde udělali chybu, děti, které mají místo táty či mámy nespolehlivé, nepředvídatelné, odpudivé ruiny, lituji také oběti feťáckého násilí.

1 0
možnosti
Foto

To já s tou paní soucit mám, protože ona žádný zločin nespáchala.

0 2
možnosti
Foto

Problém je morální. Její zločin je totiž na stejné úrovni, jako zločin žida, který se záměrně neoznačil žlutou hvězdou za období nacistické perzekuce.

0 4
možnosti
MK

Ve světě sedí víc než 100 občanů ČR? Co pro ně min. zahraničí dělá/dělalo? Jak pomohli/pomáhají?

0 0
možnosti

J70a55k12u86b 83Š24o78l46c

11. 4. 2018 8:18

Stát by se měl starat o občany, kteří se dostanou v cizině do problémů, ale ne o ty, kteří tam páchají závažnou trestnou činnost. Slečna není žádná zneužitá hlupačka, to je prostě člověk bez zábran. Rodiče její výchovu asi moc nezvládli.

5 1
možnosti
AT

Soud ještě neproběhl, takže je jenom podezřelá. V této fázi je normální a žádoucí, že se stát o své občany stará. A nebyl bych ani v zásadě proti, kdyby se přiměřeně staral i po jejím odsouzení.

A to nejsem žádný její fanda ani klient.

0 0
možnosti
Foto

A proč lžete, paní Přikrylová?

1 13
možnosti

Už ten nadpis je chucpe.

3 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 5
možnosti

Na druhou stranu, je možné se také tázat:

Proč se po nás chce soucit s konzumenty tvrdých drog?

5 0
možnosti
Foto

Jsem pro legalizaci všech drog. Sám za sebe – z těch nelegálních jsem se zkouřil trávou naposled před víc než 15 lety. Co ale takhle polovinu peněz věnovaných represi dát do smysluplné prevence a druhou věnovat třeba na léčení „drahých“ pacientů? Nevyšlo by nás to levněji?

4 9
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že se ve světě ročně zadrží desítky tun drog, tak skutečná spotřeba musí být stovky, možná tisíce tun všemožných drog ročně.

Znamená to, že fetuje dost vysoké procento světové populace. Pokud by drogy byly legální, byla by jednak zlikvidovaná drogová mafie, odpadly by náklady na boj s drogovou mafií, ale hlavně by do státních pokladen přibyly obrovské částky (pokud by spotřební daň a DPH byly podobné jako u alkoholu a cigaret). Tento zisk by bohatě pokryl náklady na léčení feťáků a ještě by byly vylepšené státní rozpočty.

Osobně nevěřím, že by se počet feťáků nějak výrazně zvýšil.

Toto píši jako člověk, který nikdy v životě žádnou drogu neokusil.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS