Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ludia ako autorka tohto clanku by si mali uvedomit, ze bez ohladu na pocet moslimskych pachatelov sexualneho nasilia, sa sami pricinuju o beztrestnost vsetkych tych, ktori moslimami nie su.

Podla poctu precitani a karmy v case, ked som clanok otvoril, ste presvedcila viac ludi, nez je dohromady moslimov v CR, aby nevenovali pozornost domacim pachatelom, hoci su zodpovedni za drvivu vacsinu pripadov znasilnenia. Dufam, ze si gratulujete.

0 32
možnosti

Za článek karma! R^

19 0
možnosti

Mně osobně je líto sestřičky z Bulovky, kterou chtěl znásilnit afganec. Ostuda české justice. Hanba soudkyni. Nikdo se sestřičky nezastal.

31 0
možnosti

J18a52n 51R49á10ž

22. 11. 2017 20:23

Za článek karma!

19 0
možnosti

J71a63n 49R73á32ž

22. 11. 2017 20:11

No jsem zvědav, kdy si budou stěžovat na sexuální obtěžování stovky zestárlých manekýnek, které se dostaly na mola módních přehlídek a obálky časopisů jen díky posteli a jinak by po nich ani pes neštěkl!

A absolutně směšně mi připadá, když si na sexuální obtěžování stěžují ženy u nichž by se takové jednání mělo, podle objektivních mužských kritérií, považovat spíše jako akt milosrdenství.:-)

22 0
možnosti

J27i69r20i 93T90i35c44h94y

22. 11. 2017 16:15

Skoda, ze clanek neni otisten v "zapadnim" tisku, ale on by vam to stejne neotiskli.

23 0
možnosti

Migrant, cizinec a celkově nepopulární člověk je snadno usvědčen a odsouzen. Pokud je pachatelem místní, vzdělaný a úspěšný člověk, který nikdy se předtím nikdy nedostal do křížku se zákonem, je téměř nemožné dosáhnout toho, že je pachatel odsouzen. Naopak je velmi často tvrzení oběti zpochybňováno nebo je oběť dokonce obviňována víc, než pachatel, v krajním případě může být i odsouzena.

Srovnejte situace:

1) Češku znásilní uprchlík z Afghánistánu.

2) Tutéž Češku znásilní její český šéf.

Zatímco v případě 1 bude většina lidí věřit oběti a bude volat po potrestání pachatele (a možná to bude dokonce vztahovat na všechny Afghánce a uprchlíky), v druhém případě budou pochybovat o vině pachatele, hledat motivy, proč ho oběť zažalovala. Téměř jisté je i to, že oběť přijde o práci. Český šéf také nejspíš bude mít dobrého právníka, zatímco afghánský uprchlík se pravděpodobně bude muset spokojit s advokátem ex offo.

3 29
možnosti

Mno... Zatímco v případě 2 nebývá situace až tak jasná, protože lze předpokládat i nějakou míru spoluúčasti či zájmu té znásilněné, v případě 1 je nějaký zájem na znásilnění velmi nepravděpodobný. Pak je také třeba brát v úvahu, jakou motivaci může mít znásilněná v tom či onom případě lhát.

14 0
možnosti
Foto

Někdy je třeba to ze sebe dostat a ještě důležitější je, nebát se o tom napsat.

Toto jsou věci o kterých je třeba diskutovat, o znásilňování bezbranných a dětí, ne o údajných návrzích budoucím hvězdičkám, které až po mnoha letech s tímto vyjdou na veřejnost. To jsou malichernosti, jak už pisatelka napsala, mohly odejít s hlavou vztyčenou, ne na tuto hru přistoupit a nastartovat díky tomu svoji kariéru.

Jak ubohé proti utrpení těch, které o nic neusilovaly, ale ocitly se v nesprávný čas, na nesprávném místě a byly vystaveny násilí o kterém nelze ani hovořit, jak bylo kruté, tedy většinou zůstane v zapomnění.Rv

21 0
možnosti

Kdepak jsou asi místní sluníčka dnes zaneprázdněná? Takovýhle blog se asi nehodí do celkového obrazu hodných a milých migrantů. :-/

Teď je právě v Německu soud s tím *** co loni znásilnil a zavraždil jakousi joggerku (respektive - s jedním z těch migrantů "ze Syrie", co znásilňují a vraždí lidi v Německu).

42 0
možnosti
Foto

Někteří by možná jen čekali od autorky trochu víc. - I od Vás, paní Tenzler.:-/

1 23
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS