Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jsem si to pročetl, moc statistiky tam není, ale to vůbec není podstatné. Hlásí li se muslimské státy k zakladateli své víry, prokazatelnému vrahovi, nejsou li imunní proti indoktrinaci a radikalizaci, není se o čem bavit.

Nemohou li se vymezit vůči vlivu náboženství na státní zřízení, je ostudné, že se to nepokusí pojmenovat alespoň sekularizované státy. Ono by se do toho omezení muselo zahrnout i křesťanství se svými nedělemi, Vánocemi, Velikonocemi.

1 0
možnosti
Foto

No já teda nevím, Pákistánci jsou hodně pojančení, ale není pravda, že je nyní přichystaná nějaká armáda 300 milionů lidí, která se okamžitě chystá zničit ostatní civilizaci podřezáním. Kmeny se v pouštích a vyprahlých oblastech sice kříží mezi sebou, patrně v rámci snahy o zachování majetku, podobné mutace se ale bohužel naleznou i u evropské šlechty, kde se potomci rovněž křížili výhradně mezi sebou a měly pak třeba divné pysky anebo anémie atp- Zkřížením podobného genefondu dosáhneme posílení určitých genetických vlivů, občas pozitivních, občas negativních, ale není to zas tak katastrofální, jak jsme se původně domnívali. Když je jedinec hodně defektní, tak už se dál vlivem své poruchy moc nerozmnožuje. Ostatní jedinci přirozeně vycítí, že je nějaký divný.

Pákistánci samotní se navíc v EU hodně kříží s Evropankami, a tak obohacují náš unylý genofond o nové, zajímavé prvky. Co se Pákistánu týče, stěžuje se místní jaderný vědec, že pákistánskými unverzitami zmítá vlna pověrčivosti mezi studenty. Pákistánci stále věří, že přírodní katastrofy jsou důsledkem hněvu božího. Tomu ale bohužel věří i průměrní křesťané. Nedělejme si rovněž velké iluze o křesťanství. Je to stejně tak pověrčivý kult, jako židovství a islám. Historická postava Kristus pronášela militantní výroky nabádající například k zabití dětí, kteří odmítají poslechnout své rodiče, což je jasně doloženo, pokud tato postava vůbec existovala. Jen se ty horší pasáže, jež za života pronesl, stačily po jeho smrti umně někým chytrým v rámci různých koncilů vyškrtat. Bohužel tam přetrval kult mučednictví, jenž je skoro stejný s islámem.

0 0
možnosti

Těch odkazů je příliš mnoho. Tak jsem se do nich zabral, že jsem Vám zapomněl dát karmu. :-)

Co se týče IQ, tak jsem četl názor, že IQ má smysl srovnávat jen u bílé rasy. V USA jsou černošští studenti univerzit, kteří mají nízké IQ a přesto fungují a nepoznáte to na nich.

IQ mají sice nízké, ale na to aby obsadili Evropu a celou západní civilizaci jsou chytří dost. Nebo my jsme tak blbí? Nejspíš je pravda obojí.

10 0
možnosti

.... zas na druhou stranu,- pokud genialita začíná někde kolem cca IQ130, pak se můžou pochlubit že dokázali vyprodukovat nejvíc pologeniů na světě, žejoV!!!

10 0
možnosti

P47e42t68r 24T70o59m64e63k

30. 3. 2017 21:48

Neexistuje trvale umírněný muslim.

10 0
možnosti

Přirovnání umírněných muslimů k umírněným Němcům před válkou a za války je zcela korektní a je to dobrý postřeh.

Známý experiment psychologa Milgrama ukázal, že 2/3 "normálních" lidí je schopno pod tlakem nijak významné autority páchat zvěrstva, která by je samotná nikdy nenapadla. Tento experiment byl prováděn v různých zemích světa a výsledky byly všude velmi podobné. V Německu to ovšem bylo 80 %. Je otázka, zda se do experimentu zapojily i země islámu.

18 0
možnosti

Panebože to je zase snůška nesmyslů, je tohle vůbec možné? Jak můžete statistikami hodnotit nějaké nábožesnství nebo kulturu? Tak nějaká část světa je prostě ve srovnání s Evropou nebo Amerikou zaostalejší, co má být. Co potom takový budhismus nebo hinduismus, ti by taky ve statistikách nevycházeli třeba co do počtu nobelových cen nejlépe. Někdo zkrátka musí být na chvostu, aby někdo jiný mohl být elita. Ženy taky mají nepoměrně méně nobelových cen než muži, ačkoli to o jejich inteligenci nic neříká.

3 35
možnosti

K41a53r65e85l 60M95a55s24e59k

30. 3. 2017 18:48

Rozumná řeč.

3 19
možnosti

R^R^ Dobře sepsaný. Místní muslim Horner už jistě vzteky sepisuje blog s obhajobou islámu.;-D

----------

Pokud se někdo chce veřejně modlit, veřejně projevovat svoji víru v arabských zemích, je to náboženství. Pokud to samé chce veřejně předvádět u nás v evropských zemích, je to už politický islám.

----------

Ježíš nebyl ukřižován, řekla muslimská profesorka. Reakce školy studenty šokovala

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/jezis-nebyl-ukrizovan-rekla-muslimska-profesorka-reakce-skoly-studenty-sokovala-1404055581.html

22 0
možnosti
Foto

Dobre jste to napsala.

23 0
možnosti

paní autorko! klobouk dolů!

31 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS