Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P27e68t31r 91H69a29h76n

14. 8. 2016 10:06

Opět skvělý článek jdoucí hned na dřeň. Ostatně - jako vždy. Omáčku a mlžení obstarají naše media a politici. Německu teče do obuvi a pořád nemůže přijít na to, jak se o to mokro podělit s těmi, co o něj nestojí.

To vyplývá jasně z toho, jak Merkel hlásá:"My to zvládneme" a teď už nezapomíná přidat:"Spolu" - čímž do toho zvládání zatahuje i nás ostatní, které by ráda obařila svým imigračním "ziskem".

Děkuji, nechci.

Karma[>-]R^

16 0
možnosti

mno, vsechna slunčata a elita si sama vždy nakadí do úst. To že chtějí všude stejné dávky je jako říct - ano, jsou to vyžírkové

15 0
možnosti

R^R^ Trefně popsána realita. Jen bych od těch vítajících Němců oddělil ty, kteří by mamá Merkel nejraději nako...hm, poslali do háje.

16 0
možnosti

Ty by jsme pak mohli přijmout jako migranty.;-D

0 0
možnosti

J55a45n 94R76á93ž

13. 8. 2016 16:20

To, že skoro všichni migranti ztratili cestovní pas, ale nikdo neztratil svůj iPhone, jasně svědčí o jejich vysoké inteligenci. Nevzdělaný blbec si nechá pas a pak je jako ne-uprchlik vyhoštěn, kdežto inteligent ví, že bez pasu ho nikdo vyhostit nemůže, protože může tvrdit že je například uprchlík ze syrského Rakká i když mluví Paštúnsky. Zkrátka, inteligent ví, že cestovní pas je jen na obtíž, kdežto mít iPhone je nezbytná nutnost.

25 0
možnosti
Foto

No vidíte že to jde, konečně rozumný a vtipný článek, namísto šíření nesmyslných a zavádějících informací, plynoucích z nějakého nepochopení či nenávisti. Přeci když to jde řešit v Austrálii, proč by to nešlo i v Evropě, ne? Proč hned potápět lodě, stavět žiletkové ploty ... stačí prostě nepřijímat. Co na tom, že Evropa není Austrálie, co na tom, že některé země evropského společenství mají obrovské problémy, právě s nelegálními islamistickými imigranty, vlastně spíš nájezdníky, chtějícími si jen podmanit starou dobrou Evropu, potažmo pak Česko - kde stejně jen chtějí zavést právo šaríja, znásilňovat ženy a vraždit křesťany ... prostě si je sem nepusťme a vy ostatní, kteří jste si nasrali sami do bot, si poraďte jak chcete. Co nám je do vás, co nám je do nich? Nám jste stejně nijak nepomohli, ty dotace ze společného rozpočtu přece stejně rozkradli naši politici, a vůbec ne ti současní, ale ti před nimi, kteří vlastně jsou jediní, co za všechno můžou. Náš prezident Zeman je téměř svatý muž, který jediný má ten správný názor a stmeluje celou naší společnost, zatímco ti ostatní sedí doma na těch rozkradených miliardách, ze kterých my stejně vůbec nic nemáme. Tak proč bychom se měli cítit být povinováni nějakou stupidní solidaritou, nějakou humanitární pomocí; vždyť jsou to jen výmysly neomarxistů a pomatených pseudohumanistů. A to že jste nám pomohli vy, je jen vaše hloupost a vaše chyba. Běžte s těma výmyslama, jak tuto situaci zvládnout, do řiti. My si poradíme i bez Vás, máme přece demokratické přátele na východě, Putina a jeho Rusko, Čínu a podobně. Stejně nám vlastně s nima bylo vždy lépe, tak co, že jo. ;-DR^

1 25
možnosti

Váš příspěvek je nenávistný, s realitou nemá nic společného. Pokud si myslíte, že má někdo právo provádět sebezničující migrační politiku, aniž k tomu má ABSOLUTNÍ souhlas všech, tak jste jen a pouze kovaný bolševik, který se neohlíží na nikoho a na nebere ohled na názory ostatních. Rv

30 1
možnosti

Tak to jste myslím přesně vystihla tu současnou schizofrenii. Napadlo mě ještě několik příkladů:

1. Proč Německo vydalo příručku o sexuálních zvycích v Evropě i ve verzi pro negramotné? Když většina jsou vysokoškoláci nebo děti? A ještě doplňující otázka: Kdy naposledy vyšla v Německu nějaká brožura pro negramotné Němce?

2. Proč nezačalo fungovat přerozdělování imigrantů na základě kvót, které si všichni tak radostně odhlasovali?

3. Kde se vlastně vzal návrh, že každého nepřijatého imigranta, jehož přínos je jednoznačně pozitivní, by se měla platit pokuta 7 000 000 Kč.

4. Proč skoro po každém útoku, který spáchá imigrant, se hned začne tvrdit, že asi byl duševně nemocný, ale přitom se zesílí policejní dozor? V Praze na Smíchově nedávno jedna duševně nemocná žena zavraždila jinou, ale žádné posílení policie se z tohoto důvodu nikdo neplánuje.:-)

35 0
možnosti
Foto

,,Začínám Němce podezírat, že to s tím vítačstvím nemyslí upřímně";-D

Proč zrovna Němce, potažmo jenom je, ergo z čeho vlastně8-o Že je vše, ostatně jako vždy, zcela jinak, to si snad mnozí dokáží uvědomiti sami;-)

5 0
možnosti

..... a to je na tem to fascinující,- jakým potenciálem ten nevzdělanej, xenofobní plebs disponuje,- jaký znalosti si vo cizích kulturách dokázal osvojit, jaký analytický a prognostický schopnosti za poslední dva roky prokázat,- ...... a dokonce sou mezi něma takoví, kerý navrhuji tvrdý, však účelný a racionální řešení ! Je s podivem, jak masa takovejch blbců hravě strčí do kapse ty největší mozky z Bruselu, intoše z kaváren, sluncata s humanitním vzděláním v neziskovkách a vydredovaný fetky z Kliniky,- neuvěřitelný VEU!

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS