Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D to jsem zvědavá, jak to dopadne.... hádám, že se budou soudit až do alelujá, a to na náklady daňových poplatníků.... Vivat byrokracie!

2 0
možnosti
VK

Vykopala bych je do jednoho.A toho právníka z neziskovky,co jim to poradil,s nima.

13 0
možnosti
OK

Lidé, kteří vynaložili velké prostředky k tomu, aby se dostali do Německa, jsou schopni udělat takřka cokoli, aby se tam udrželi.

3 0
možnosti
Foto

A to je právě ten problém.

2 0
možnosti
VS

Mne by zajímalo, aby ti naši "upozorňovatelé" na nutnost humanitárního přístupu k migrantům s poukázáním na doby, kdy i Češi emigrovali do zahraničí a žádali o azyl, nyní uvedli, kolik Čechů podalo žalobu na stát, kde si podávali žádost o azyl, zda a v jaké výši (pro relevantnost srovnání mohou použít paritu kupní síly) dostávali "kapesné", zda bydleli po hotelích, ubytovnách, kolik Čechů (pro relevantnost lze uvést v %) spáchalo do 1 měsíce, 3 měsíců, roku, dvou roků ... nějaký přestupek či trestný čin, .... Aby jsme tedy nebyli xenofobní a rasističtí ... stačí statistika. Tu snad nikdo z rasizmu nenapadne.;-D;-D;-D

18 0
možnosti
Foto

To se nemusí počítat. To je "Nebe a dudy".

1 0
možnosti
PB

...... když si někeho pozvu dom tak to mosim zvládnout, nééé?,- vygruntuju, navařím, napeču, pozvu ke stolu, sdílím s něma všecky jejich radosti aj starosti,- zkrátka zrobim všecko pro to, aby sa cítili v poho a bezpečí,- ...... nechápu ty nezodpovědný Němce co všechno si k tem hostům dovolujou, jak voni s něma jednaj, jakej voni v tem systému maj nehoráznej bordel ! Rumuni event. Bulhaři by je mohli učit, ty s tem žádnej problém nemají VEU!!!

11 0
možnosti
MD

Pry mame to, co si nase IQ zvolilo za politickou reprezentaci. Pokud to plati i pro Nemce, tak muzeme juchat z paradniho zadostiucineni.

3 0
možnosti
OK

Politická reprezentace je spíše odrazem jakési globální shody a globální shoda se obvykle najde nad těmi nejprimitivnějšími aspekty.

0 1
možnosti
Foto

To jste neměla, Vy zlá;-D;-) Pan Polický teď aby se ulítal, až bude dávat dohromady opačné statistky, grafy a koláče...R^;-)

25 0
možnosti
JM

Ale kdepak, co Vás nemá. On si vystačí se svým "Lžete" ;-)

21 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS