Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

whocares

16. 1. 2009 14:40
Nechápu,

proč u nás lidi tak obdivují arogantní hulváty, jako je Kraus, Paroubek, Ráth... Beru. že jsou k tomu chztří až mazaní a jistá fascinace jim náleží, Ale takový obdiv, jak předvedla autorka jim nepatří. Kraus si udělal z veřejnoprávného pořadu soukromé PR, prezentuje své názorya jako jedioné správné, politicky ho zneužívá,  dává vydělat synkovi, dost podprůměrnému zpěvákovi. Leze tam do zadku svým bohatým kamarádům a masívně ostouzí jejich oponenty. 

Bára se nechala jeho hulvátstvím trochu znervóznit, ale pořád je daleko  spravedlivější a slušnější než Kraus.

0 0
možnosti
AK

a.l.k.o

16. 1. 2009 13:54
diky

Diky vasemu blogu jsem si vyhledal onen rozhovor na webu Z1. Krause jsem mel rad - jeho doterny otazky jsou casto vtipny. Jak se ale choval v Interview bylo ubohy. Beru, ze B.T. nebyla dobre pripravena, ale proc se on choval arogantne, povysenecky a naprosto ignoroval fakt, ze nesedi ve svym poradu, ale v jinym. neustale omylat, ze ON musi celit zivym divakukm v sale, zatimco ona to to nikdy nezazila, to je teda frajer. Prislo mi, ze on do poradu sel s tim, ze pani tacheci nema rad a jde ji ztrapnit. Uz to samotny, ze ji rika "Baro", pricemz ona se stale drzi slusne linie a rika "pane Krausi" . Tim se pro me dostavl na uroven Klause. Byt ja v kresle Tacheci, tak mu rozbiju tu sklenku o jeho samolibej usmev.

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

3. 12. 2008 18:27
Autorce:

Nezasla byste nekdy na kafe ci na sklenicku? ;-)

0 0
možnosti
MK

taras

3. 12. 2008 17:58
Díky za upozornění,

bych na to bez vás nepřišel.

Ale abych se do vás taky trošku po krausovsku navez, vaše hodnocení pořadu je stejně povrchní (i když ten obraz je namalován objektivně), jako byly otázky paní Báry. Proč se ptala tak jak se ptala, tedy blbě? Proč ho nenechala mluvit o tom "masovén potlesku", proč se ho hned nezeptala, jak pozná, který potlesk je ten formální a kdy "je to vono"? Proč tam motala bulvár a jeho válku s ním? Proč mu nešáhla na nerv, on totiž Kraus také upadá do stereotypů, ta jeho šablona pořadu je kradená, má svoje slabiny, berličky a okoukané recepty a postupy, a bylo by zajímavé, kdyby musel reagovat pod skutečným, tedy věcným a argumentačním tlakem, ne jenom pod tlakem formálním, kdy si paníT. vynucovala autoritu kladeče otázek, na něž nutno odpovídat a nikdy jinak.

A teď kardinální otázka: má B.T. na Z1 takovou svobodu v moderování, aby mohla opustit to pitomé schéma, které předvedla?

A co ta její přemotivovanost, na kterou dojela v ČRo? Vždyť tam byla zase, bohužel.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS